molitu

Passion, but not for fashion

 • Publisert: 14.03.2017, 10:00
 • Kategori: Interiør
 • Jeg har aldri vært en person som har hatt lyst til å vise frem antrekkene mine eller bygge en blogg på det. Ei jente-jente kan vel ingen akkurat kalle meg, så jeg hoppet litt over det stadiet hvor en skal gå med så fine klær og sminke seg. Det er ikke helt meg, men tror aldri det egentlig har vært meg. Derimot noe som er meg er minner. Jeg elsker å vise frem, snakke om og skrive om ting som har skjedd meg og minner jeg har. Derfor snakker jeg nok litt for mye om språkreisen min siden det er et minne jeg aldri vil glemme og det var så mye kult som skjedde der.

  Mange hjem viser ikke så mange bilder eller minner og sånn er det egentlig her jeg bor å. Vi har ikke så mange bilder hengende på veggene eller minner som vises frem, men jeg er helt motsatt. Rommet mitt er ikke annet enn minner. En kan sikkert lage en tidslinje etter hva jeg har fremme på rommet mitt. Det er egentlig en lidenskap jeg har, utenom den triste sannheten at jeg en gang må ta alt ned. Jeg har brukt sikkert noen timer på å bli ferdig med den nye collage veggen min. Det å samle så mange bilder på et sted uten å tenke at alt skal henge i rekkefølge er en helt fantastisk følelse. Det at bildene kan henge litt på skrå og litt over alt og hvor jeg vil.

  Denne veggen startet jeg med for noen måneder siden hvor jeg skrev ut over 15 sider med bilder. Det var 4 bilder per side og en passe stor jobb med å klippe alle ut. Jeg bruker tack it eller læretyggis som mange kaller det for å henge opp bildene. Jeg velger å bruke det for å kunne sette bildene akkurat hvor jeg vil over hele veggen i stedet for å sette det inn i rammer, noe som er et godt alternativ for nå. Kommer nok til å angre ganske mye hvis jeg en gang skal ta alt sammen ned og må ha den jobben med å vaske veggen, men nå ser det helt fantastisk ut og flere bilder og minner kommer nok til å komme opp på veggen i fremtiden.

 • Publisert: 14.03.2017, 10:00
 • Kategori: Interiør
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Juliane

  14.03.2017 kl.13:22

  Jeg er nok også en av de som har en tendens til å snakke litt for mye om minner og ting jeg har opplevd. Jeg snakker om mine tre år av videregående på internat, om alle de fantastiske menneskene jeg ble kjent med og alle tinga vi gjorde sammen, om året mitt på folkehøyskole, om den gangen jeg var i Nepal. Ja, jeg kjenner til greia :P Er nok ikke like flink til å ta bilder da. Sånne ting glemmer jeg bort, og angrer bittert på, etterpå.

  Jeg mener det er viktig å ha passions, og en passion for minner er i mitt hode en veldig fin en. Må ærlig innrømme at jeg har litt passion for fashion jeg. Men da snakker vi 1000 år gammel fashion, og jeg vet ikke hvorvidt det teller..

  Skriv en ny kommentar

  hits